Târgu-Mureş: Jandarmii mureşeni supraveghetori la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Jandarmii mureşeni supraveghetori la fotbal
Târgu-Mureş: Jandarmii mureşeni supraveghetori la fotbal

Peste 40 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre F.C. Gaz Metan Mediaş  şi Steaua Bucureşti. Partida se va desfăşura pe stadionul municipal Gaz Metan din Mediaş.

Astăzi de la ora 20.00 pe stadionul municipal Gaz Metan Mediaş va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C. Gaz Metan Mediaş şi Steaua Bucureşti, din cadrul etapei a VI-a, a Ligii I de fotbal.

Partida este considerată ca fiind una cu risc ridicat, de aceea reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi al judeţului Sibiu au solicitat ajutorul colegilor lor din Târgu-Mureş.


"La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, peste 40 de jandarmi mureşeni vor acţiona în sprijinul colegilor sibieni, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică cu ocazia partidei de fotbal", a precizat Slt. Adina Văcar, Ofiţer Relaţii Publice din cadrul Grupării Jandarmeriei Mobile "Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.


Jandarmeria solicită spectatorilor să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite