Jandamii mureşeni s-au bătut la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii campioni
Jandarmii campioni

Clubul de karate al jandarmilor mureşeni a obţinut locul 5 în clasamentul general al Cupei României, iar antrenorul acestuia, sensei  Dumbrăvean Katai Traian, locul 6 în clasamentul arbitrilor.

Sâmbătă a avut loc la Oradea „Cupa României 2010”, competiţie OPEN pe echipe.  Cu această ocazie au concurat peste 100 de sportivi de la toate cluburile de profil din ţară. Judeţul Mureş a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la C.S. Tiger Budo, club de karate aparţinând Grupării de Jandarmi - Mobile  „ Regele Ferdinand  I ” Târgu-Mureş, aceştia reuşind să obţină medalii la următorele probe de concurs:

Kata: Juniori 2 - mixt
          Locul I – echipa formată din: Moga Alin Viorel, Moşneag Ioana Emilia Şi Trif Alexandru;
          Seniori - mixt
            Locul II - echipa formată din: Moga Alina, Fogarasi Cătălin şi  Pogăcean Luminita;
Kumite: Juniori 2
      Feminin
            Locul I – echipa: Moşneag Ioana Emilia, Şandor Maria Mădalina şi Şandor Augustina Adriana
      Masculin
            Locul III – echipa formată din: Asztalos Nimrod, Mureşan Radu Marius şi Moldovan Emilian
Seniori
     Masculin
             Locul III – echipa formată din: Fogarasi Cătălin, Simon Antal Ervin şi Bordaş Claudiu Robert

La finalul concursului s-au acordat şi premiile pentru întreaga activitate desfăşurată în anul 2010. Clubul Sportiv TIGER BUDO a obţinut locul 5, o clasare mai bună decât anul trecut când era situat pe poziţia a 7-a, iar antrenorul clubului, subofiţerul jandarm Dumbrăvean Katai Traian - 3 DAN, şi-a menţinut poziţia a 6-a, în clasamentul arbitrilor. Acest eveniment a încheiat anul competiţional 2010, un an prolific pentru sportivii CS Tiger Budo, aceştia participând pentru prima oară la European Juniors Cup, unde au obţinut două medalii de argint şi una de bronz. O altă premieră a anului 2010 a fost participarea sensei Dumbrăvean Katai Traian - 3 DAN, în calitate de arbitru, la Campionatul European de Karate Kyokushin, de la Kiev, in luna aprilie.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite