Iubirea prinde aripi în Târgu-Mureş, de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unde pot să se distreze mureşenii alături de persoana iubită, de Valentine’s Day. Petrecerile de Ziua Îndrăgostiţilor au devenit o tradiţie anuală în cluburile mureşene, care le-au pregătit amorezilor clipe de neuitat.

Dacă vedeţi bărbaţi cu zâmbetul pe buze, flori într-o mână şi un pachet de bomboane de ciocolată în cealaltă, nu e nimic ieşit din comun. Astăzi este una dintre cele mai comercializate sărbători ale anului, Ziua Îndrăgostiţilor. Mureşenii au preluat tradiţia americană a Valentine’s Day-ului, astfel că în cluburile mureşene vor fi organizate multe petreceri, unde cuplurile să se distreze şi să-şi declare iubirea. Mai întâi de toate, ziua trebuie să înceapă cu o serie de cumpărături. În pieţele mureşene, florile sunt cele mai căutate.

Nu am scumpit florile pentru că nu am considerat că e necesar. Oricum vânzările vor fi bune, aşa sunt în fiecare an. Toţi bărbaţii vor să le cumpere ceva frumos nevestelor sau prietenelor”, spune Mihaela Szocs, vânzătoare de flori în Piaţa Dâmbu Pietros. Şi dacă vă programaţi o sesiune de shopping la mall, la Promenada e organiza o serie de manifestări cu ocazia zilei de Sfântul Valentin: concursuri cu premii, căsătorii pentru o zi şi fotografii sub Arcada Dragostei, amenajată în centrul mall-ului.

Petreceri romantice

Băutura şi dragostea se ţin „de mână” în clubul Avi-Cola, unde amorezii vor putea să se distreze la party-ul „Valentine’s with Ballantine’s”, începând cu ora 20.00. Bărbaţii care le vor cânta melodii de dragoste iubitelor vor primi premii surpriză din partea organizatorilor. La Jazz&Blues, după recitalul cu muzica lui Mozart, de la ora 17.00, va fi organizată o „Romantic Night” pe cinste, cu muzică de dragoste şi promoţii pentru îndrăgostiţi. Club 4U va fi gazda unui “I love you party”, cu muzică electronică, de la ora 20.00. Vor mixa  pe rând, DJ Tom, Adrian Funk, DJ Lupuu şi RocktheDisco. “All you need is love”  este titlul party-ului de la Shiraz, condimentat cu muzică blues, începând cu ora 21.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite