Își doreau atât de mult să citească, încât au spart un chioșc de ziare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii i-au reținut pe cei doi copii
Polițiștii i-au reținut pe cei doi copii

Doi copii au fost reținuți de polițiști după ce au încercat să fure mai multe ziare și reviste dintr-un chioșc din Aleea Carpați.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă, când locuitorii din zonă au chemat la fața locului o patrulă de siguranţă publică de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş, chiar în momentul în care se află în desfăşurare spargerea chioşcului de ziare.

Cei doi suspecţi, unul de 12 ani, celălalt în vârstă de 14 ani, ambii din comuna Ceuaşu de Câmpie, au fost prinși cu ușurință de polițiști. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că cei doi au spart cu ajutorul a două pietre, geamul chioşcului de ziare, de unde au încercat să sustragă, printre gratiile cu care era prevăzut chioşcul, mai multe reviste.

Copiii au fost reținuți și urmează ca tutorii lor să plătească pentru faptele acestora. Polițiștii sunt îngrijorați de faptul că tot mai mulți minori sunt implicați în comiterea infracțiunilor, majoritatea copiilor provenind din familii de romi, cu o situație materială precară.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite