Târgu-Mureş: Invitaţie la teatru pentru insomniaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Invitaţie la teatru pentru insomniaci
Târgu-Mureş: Invitaţie la teatru pentru insomniaci

Teatrul Ariel este astăzi şi mâine în sărbătoare. Prilejul este împlinirea a zece ani de la primul spectacol jucat în sala Undergroul a teatrului, dedicat publicului matur. Actorii Teatrului Ariel doresc să rememorezeze momentul de acum zece ani, de aceea în această seară la ora 23.00 publicul iubitor de teatru va putea revedea spectacolul „SSS” de Gavril Cadariu.

„În cei zece ani de existenţă, „Underground Ariel” a devenit un adevărat centru iradiant al noilor modalităţi de expresie teatrală, concordante cu eforturile de redefinire ale actului teatral la început de secol şi de mileniu. Spectrul larg de preocupări şi iniţiative, strategiile artistice şi sociale elaborate şi puse în operă, asocierile remarcabile în producerea unor spectacole, exigenţele ridicate în montarea textelor noi au fost susţinute constant de o politică de promovare la scară naţională şi internaţională.” A preciyat Eugenia  Anca Rotescu,  critic de teatru.

Sărbătoarea Teatrului Ariel va continua şi mâine după următorul program:

ora 16 , fragment din „Jungla X” un spectacol de Gigi Căciuleanu,  în interpretarea  Monicăi Ristea-Horga şi Nicu Mihoc
-lansarea cărţii „Desprinderea de pluton. underground Ariel 1999-2009” de Eugenia Anca Rotescu, prezintă Iulia Popovici, critic de teatru, (Observator cultural)
ora 18, „Steps”, un spectacol de Horaţiu Mihaiu
ora 20, „Kamikaze”, regia Alina Nelega
ora 21, ckoctail de închidere cu gulasch

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite