Târgu-Mureş: Investiţie de peste 12 milioane de euro la Luduş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Investiţie de peste 12 milioane de euro la Luduş
Târgu-Mureş: Investiţie de peste 12 milioane de euro la Luduş

Ambasadorul Marii Britanii în România împreună cu şeful statului Traian Băsescu au inaugurat astăzi fabrica Vitafoam din Luduş, investiţie ce depăşeşte 12 milioane de euro.

Societatea inaugurată astăzi va produce spumă poliuretanică cu o tehnologie de ultimă generaţie pentru clienţii din acestă regiune.

Ambasadorul Marii Britanii în România, Robin Barnett, a declarat pentru Agerpres că Regatul Unit are investiţii în România în valoare de patru miliarde de euro în transporturi feroviare şi maritime, în mediu şi construcţii şi că alte zone de atracţie pentru investitorii britanici ar fi serviciile financiare, industria auto, agricultura şi industria alimentară.

Potrivit managerului general al Vitafoam, Nicoleta Stroian citată de Agerpres, fabrica inaugurată la Luduş are o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, este complet automatizată şi oferă locuri de muncă pentru 50 de persoane. În ceea ce priveşte producţia, 90% din aceasta va fi destinată pieţei interne, iar 10% va fi destinată exportului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite