Întregul oraş se distrează cu ocazia Zilelor Târgumureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară vor debuta  concertele formaţiilor mureşene şi va avea loc mega-concertul Iris, organizat cu ocazia sărbătorii oraşului. Vă prezentăm cele mai interesante evenimente prin intermediul cărora să aveţi parte de un weekend mureşean de excepţie.

Târgumureşenii care aleg să-şi petreacă sfârşitul săptămânii în Cetatea Medievală sau în Piaţa Victoriei, cu ocazia Zilelor Târgumureşene, vor avea parte de concerte pentru toate gusturile, mici şi bere din belşug şi spectacole artistice de tot felul. În această după-masă, de la ora 16.00, în Cetatea Medievală se dă startul la distracţie pe ritmul muzicii formaţiilor mureşene.

Astfel, vor urca pe scenă, rând pe rând, trupele DNS, Xenon, Virus, Cover, Bronx, DA2RE, Busu, Hot Snow Storm (Gheorgheni), Şcoala de dans Real Atraction, Defender şi Autostop, aceştia din urmă având onoarea de a cânta în deschiderea uneia dintre cele mai iubite formaţii de rock din România, Iris.

Concertul trupei lui Cristi Minculescu va începe în jurul orei 21.00, iar reprezentanţii Primăriei sunt siguri că Cetatea va fi neîncăpătoare odată cu lăsarea întunericului, mai ales că aceasta va fi burduşită cu terase la care vor fi servite vin, bere şi răcoritoare din belşug, în timp ce micii şi cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, după cum e obiceiul unei sărbători româneşti ca la carte.

Şi pentru că Zilele Târgumureşene reprezintă un eveniment complex, care acaparează întreg oraşul, puteţi alege să vă delectaţi cu muzica simfonică din cadrul Turneului Stradivarius – Alexandru Tomescu, eveniment care va avea loc la Sala de spectacole a Centrului Cultural ,,Mihai Eminescu”, de la ora 19.00, iar amatorii de teatru sunt aşteptaţi în Sala Mare a Naţionalului, unde va fi pusă în scenă piesa ,,Îmblânzirea scorpiei”, de William Shakespeare. Spectacolul în limba maghiară este o premieră pentru Teatrul Naţional, acesta urmând a fi tradus în limba română.

Weekend spectaculos în Târgu-Mureş

Mâine va avea loc Concursul Naţional de dans „Ritm, Dans, Fantezie” la Casa de Cultură, începând cu ora 9.00, eveniment care dă startul unui sfârşit de săptămână plin cu manifestări pentru toate gusturile. În Cetate vor concerta diverse formaţii şi ansambluri de muzică populară, începând cu ora 16.00, iar seara va fi marcată de concertele celor de la Bosquito şi Bere Gratis.

Muzica populară nu va lipsi în Cetate nici duminică, atunci când Nelu Şopterean şi Leontina Pop vor cânta melodii de dor spectatorilor. „Narcis Ianău, tânărul cantautor băcăuan care a obţinut locul doi în finala concursului „Românii au talent” va cânta în deschiderea concertului Sandra, pe scena amenajată în Piaţa Victoriei, şi îi aşteptăm pe mureşenii de toate vârstele în centrul oraşului pentru a asista la două concerte de calitate”, afirmă primarul municipiului, evenimentul urmând a începe de la ora 18.00. Revenim apoi în Cetate, unde de la ora 20.00, Alex Velea şi Fly Project vor încheia Zilele Târgumureşene pe ritmuri moderne. Nu va lipsi nici deja-clasicul foc de artificii, de la ora 21.30.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite