Şofer mort după ce a fost înjunghiat în trafic, în centrul Reghinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii reghineni sunt în alertă după ce un tânăr a fost înjunghiat în centrul municipiului. Deocamdată nu se ştiu cauzele incidentului şi numărul total al victimelor.

Ora 18.30  S-au certat pentru o femeie

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 37 de ani a fost înjunghiat mortal în această dimineaţă în Reghin de un cunoscut cu care avea un conflict mai vechi. Se pare că bărbatul ucis ar fi avut o relaţie cu soţia agresorului.

Azi dimineaţă, victima şi fiul său de doi ani se aflau în maşină chiar în centrul Reghinului. La un moment dat dintr-o altă maşină au coborât doi indivizi. Un bărbat a spart geamul maşinii şi l-a înjunghit mortal pe şofer.

Cei doi suspecţi au fugit apoi, dar au fost găsiţi de poliţişti, care au început audierile în acest caz.

Ora 13.00 Bărbatul înjunghiat în centrul oraşului Reghin şi-a dat sufletul la spitalul din localitate, după ce medicii s-au chinuit mai bine de 40 de minute să îl resusciteze. Se pare că omul avusese un conflict în trafic şi a fost înjunghiat în piept, după ce agresorul a spart geamul maşinii care aştepta culoarea verde la un semafor. Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii băieţelului de 10 ani al victimei, care se afla în maşină cu tatăl său.

Patru indivizi au înconjurat maşina victimei, iar unul dintre ei a spart geamul de la portiera şoferului şi i-a înfipt cuţitul în piept. Cei patru s-au făcut imediat nevăzuţi. Martorii au sunat urgent la 112, iar medicii sosiţi de urgenţă s-au chinuit zeci de minute să îl stabilizeze pe bărbat.

"Victima, un bărbat de 37 de ani din Reghin, a fost adusă în stare de şoc la Unitatea de Primiri Urgenţe cu o plagă înjunghiată precordială. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute, dar pacientul a fost declarat decedat", a precizat Iuliu Moldovan, directorul Spitalului municipal Reghin.

La faţa locului au sosit şi criminaliştii care iau probe şi încercă să afle cine sunt cei patru agresori şi ce au avut de împărţit cu victima.

Oamenii legii sunt la faţa locului şi au demarat o anchetă în acest caz. De asemenea este aşteptat şi procurorul criminalist.

Vom reveni cu detalii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite