Înfrângere usturătoare a Tigrilor în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa unei Săli Polivalente arhiplină, BC Mureş a pierdut derby-ul ardealului cu Gaz Metan Mediaş, scor 80-74. Jocul Tigrilor a suferit serios din cauza absenţei lui Forte şi a lipsei de inspiraţie  a mureşenilor în faza ofensivă.

Galeria Mediaşului, formată din aproximativ 50 de persoane, a făcut spectacol la Târgu-Mureş, asemeni echipei pe care o susţineau. BC Mureş a fost incapabilă să se apere în faţa Mediaşului, condus fantastic în teren de Mitchell, dar problemele din apărare nu sunt o noutate la echipa din Junglă. Ce a surprins a fost lipsa de inspiraţie a oamenilor antrenaţi de Srecko Sekulovic în faza ofensivă. Cooley şi Watson au ratat o sumedenie de pase şi execuţii, ratările lor fiind decisive pe tabela de marcaj. Absenţa lui Forte, accidentat în meciul cu CSM Bucureşti, s-a simţit mai tare decât s-ar fi aşteptat căldurosul public din Sala Sporturilor.

Click pe poze pentru o galerie foto de la meciul de aseară!



După această înfrângere, BC Mureş se situează pe poziţia a treia a clasamentului, cu 28 de puncte, în condiţiile în care U Cluj, CSM Oradea şi Atlassib Sibiu, echipe care pot depăşi echipa mureşeană în clasament, au un  meci mai puţin disputat.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite