Înfrângere neaşteptată pentru Nova Vita la Alba-Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut aseară, în deplasare, cu scorul de 69-54 (18-13, 27-15, 13-14, 11-12) în faţa formaţiei CSU Alba Iulia, într-o partidă din etapa a XVIII-a a Diviziei A de baschet feminin.

Baschetbalistele mureşene au început meciul slab, astfel că pauza le-a găsit pe fele selecţionerului Stacey Nolan la 17 lungimi distanţă de adversare. Puţin mai concentrate la reluare, jucătoarele de la Nova Vita au încercat să recupereze din handicap, dar formaţia din Alba Iulia a evoluat exact şi a câştigat pe merit un meci pe care l-a dominat pe tot parcursul lui.

Procentajele de reuşită la aruncările de 2 puncte (51% Alba Iulia faţă de 35% Tîrgu-Mureş), respectiv, ale celor de 3 puncte (29%-19%) relevă acest lucru.

Diferenţa maximă de scor s-a înregistrat în minutul 5 al sfertului al treilea, 52-30 în favoarea lui CSU Alba Iulia.


Cea mai bună jucătoare a celor de la Nova Vita a fost Cherrise Graham, autoare a 24 de puncte (la care se adaugă şi 2 recuperări). Ea a fost secondată de Veronica Hicks (16 puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă).
Pentru BC Nova Vita au mai evoluat : Cristiana Cutaş (6 puncte, o recuperare, 4 pase decisive), Dragana Gobeljic (4 puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive), Catherine Scanlon (2 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive), Bojana Vulic (2 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive) şi Alexandra Cutaş (o pasă decisivă).

BC Nova Vita a suferit, astfel, a patra înfrângere în sezonul regulat şi, cu cele 32 de puncte, ocupă momentan locul 3 în clasament. În cadrul rundei a XIX-a, fetele vor înfrunta miercuri, 1 februarie, pe teren propriu, pe SCM Craiova.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite