Înfrângere în faţa Vasluiului, iar chinul FCM-ului continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Elevii lui Neluţu Sabău au pierdut întâlnirea de pe teren propriu contra celor de la Sporting Vaslui, cu scorul de 2 la 3, după ce, la un momentdat, oaspeţii aveau un avantaj de două goluri pe tabelă.

Wesley şi Temwanjera au marcat pentru Vaslui în prima repriză şi se părea că meciul de la Târgu-Mureş va fi câştigat fără probleme. Totuşi, mureşenii n-au capitulat, Bogdan Apostu reuşind primul gol în tricoul FCM-ului, reluare din 6 metri, după ce în prealabil mingea a lovit şi bara, în minutul 42. La ultima fază a primei reprize, FCM a fost la un pas să egaleze, şutul lui Sepsi de la marginea careului lovind bara porţii lui Borjan.

Repriza secundă a fost dominată de echipa noastră, vasluienii depăşind în rare rânduri linia de mijloc a terenului. Egalarea vine în minutul 60 când, Farkas, presat atât de Bujor, cât şi de Apostu, deviază mingea în propria poartă. 

Ultimul gol al meciului cade tot în poarta lui Albuţ. În minutul 74, după o paradă a portarului târgumureşean, mingea ajunge la Wesley care înscrie fără probleme.

Din nou finalul reprizei putea aduce un nou gol pentru FCM. La aceeaşi fază, în 3 rânduri, şuturile jucătorilor mureşeni au fost blocate de apărătorii moldoveni.

FCM a evoluat în formula:

Albuţ - Nicu, Ghionea, Kiriţă (45-Homei), Sepsi, Szilagyi - Bujor, Ilyes, Fl. Dan (64-Cordoş), Astafei - Apostu (76-Sg. Buş).

În etapa viitoare, FC Municipal va juca în deplasare cu Rapid Bucureşti. Partida se va disputa duminică, de la ora 21.30, pe stadionul Giuleşti. La această partidă, în tribune vor avea acces doar femeile şi copii sub 14 ani.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite