Incidentele din tribune l-au deranjat pe Sabău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii dinamovişti au aruncat cu torţe pe teren, fapt ce l-a înfuriat pe antrenorul FCM-ului. Acesta a criticat proasta organizare a meciului şi a declarat că din cauza fanilor putea avea loc o tragedie.

Chiar înainte de golul prin care Marius Niculae a deschis scorul, din mijlocul galeriei dinamoviste plasate la tribuna a II-a a început să apară un soi de torţe, identice cu cele care au creat probleme şi la finala Cupei României jucată la Braşov în urmă cu două luni. Acestea n-au rămas doar în tribune, ci au fost aruncate şi spre teren, fiind cât pe ce să-l lovească pe observatorul partidei, Romeo Paşcu, dar şi pe cei de pe banca lui Dinamo. Numai intervenţia căpitanului Dănciulescu a calmat spiritele peluzei roş-albe.

"Ceea ce e trist e că nu se iau măsuri de siguranţă pe stadioane. Până nu va muri un supoter, nu se vor lua măsuri! Nu e posibil aşa ceva! Să dormim pe noi. Să vină două petarde lângă tine şi tu să dormi. Probabil sunt fericiţi că n-a murit nimeni şi îşi zic "lasă că merge şi asa". E inadmisibil!", a declarat Neluţu Sabău după meci.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite