Incidente după meciul FCM-Petrolul Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii au pătruns pe stadion la finalul meciului foto arhivă
Suporterii au pătruns pe stadion la finalul meciului foto arhivă

Echipa mureşeană FCM s-a impus aseară în faţa echipei Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0. După meci, mai mulţi suporteri ai echipei prahovene au pătruns în incinta stadionului, ajungând până la sala de conferinţe, unde au bătut cu pumnii în geamuri, cerând demisia antrenorului Valeriu Răchită.

Echipa de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a reuşit o victorie la Ploieşti, în faţa celor de la Petrolul, într-o partidă din etapa a XIV-a a Ligii 1. Golul echipei mureşene a fost marcat de Danijel Subotic, în minutul 40.

Partida dintre Petrolul şi FC Municipal a reprezentat o premieră în România, în tribune având acces doar femeile şi copiii sub 14 ani, ca urmare a suspendării primite de ploieşteni, după incidentele din meciul cu Steaua.

Chiar şi aşa fanii prahoveni n-au pierdut ocazia să facă scandal. Astfel, câţiva membri ai galeriei au intrat la finalul jocului în incinta stadionului, ajungînd pînă la sala de conferinţe, unde au bătut cu pumnii în geamuri, cerînd demisia antrenorului Valeriu Răchită. Suporterii au fost daţi afară din stadion de forţele de ordine.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite