Început de aprilie cu iz istoric la Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână va fi marcat de un nou târg cu produse de antichitate organizat la Târgu-Mureş. La Târgul de Antichităţi veţi avea posibilitatea să admiraţi exponatele, dar să le şi cumpăraţi la preţuri speciale.

Obiecte inedite, de artă, decor sau de colecţie, peste care timpul şi-a lăsat amprenta, vor putea fi admirate şi chiar cumpărate de mureşenii care decid să viziteze Mureş Mall-ul începând de azi şi până duminică seara. „Cauţi ceva deosebit pentru a-ţi decora spaţiul, a-ţi întregi colecţiile sau doar pentru a asculta o poveste despre un obiect, pe care negustorul de antichităţi ţi-o poate spune? Atunci Mureş Mall este locul unde trebuie să mergi şi unde cei mai renumiţi anticari aşteaptă să te introducă în lumea fascinantă, numai de ei ştiută”, afirmă Ioana Macavei, de la Malio Company, organizatoarea manifestării.

Intrare liberă la Târg

Participanţii la Târgul de Antichităţi îşi vor expune produsele pe holurile Mall-ului, care va deveni, preţ de un weekend, un adevărat muzeu cu produse istorice. Intrarea va fi liberă pe toată durata manifestării, deschisă publicului între orele 10.00 şi 22.00 (mâine) şi până la ora 18.00 (duminică). Organizatorii estimează în jur de 4.000 de vizitatori la Târgul de Antichităţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite