Începe weekendul în care Târgu-Mureşul uită să doarmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Chaplin va dansa cu Hitler şi cu Joker de Halloween
Charlie Chaplin va dansa cu Hitler şi cu Joker de Halloween

Mureşenii alungă spiritele rele care dau năvală peste oraş de Halloween, în cluburile din oraş. Vă prezentăm locaţiile celor mai tari petreceri şi baluri mascate, mai ales că diseară vor fi premiate în bani sau băutură din belşug cele mai spectaculoase costume.

În această seară începe weekendul de Halloween, care se va lăsa cu petreceri şi baluri mascate în majoritatea cluburilor din oraş. Prinşi de febra sărbătorii păgâne, împrumutate de la americani, localnicii se pregătesc deja pentru balurile mascate de diseară. Fie că vor deveni vrăjitoare, personaje din desene animate sau filme, prinţese, mureşenii aşteaptă să intre în pielea personajelor pe care le vor întruchipa. „Abia aştept să petrec diseară. Ca şi anul trecut, mă voi costuma în Charlie Chaplin, unul din idolii mei, căci ador filmele lui şi expresivitatea sa ca personaj. Măcar o dată pe an, de Halloween, reuşesc să aduc un omagiu persoanei lui. Îmi place Halloween-ul pentru că lasă loc imaginaţiei şi fiecare simte cât de frumoasă este viaţa şi că ea trebuie trăită cu orice preţ”, spune Alex Toma, 24 de ani, care abia aşteaptă să petreacă alături de prieteni cea mai „neagră” seară din an.

Petreceri cât cuprinde

Cel mai aşteptat eveniment al serii este cel din bastion, care va îmbina tradiţiile de Halloween cu educarea tinerilor cu ajutorul muzicii de calitate, în Bastionul Dogarilor din Cetatea Medievală. Mureşenii se vor aduna cu mic, cu mare, în Cetate de la ora 19.00, când vor avea loc audiţii muzicale şi, evident, când vor avea loc primele „dueluri” între cei costumaţi. „În fiecare an vine ziua în care cinstim toate personajele negative din filmele şi visele de groază! Îi invităm pe toţi mureşenii care vor să se distreze în Bastion, ca sa reînviem aceste personaje, prin costumele tuturor. Îi vom aprecia pe cei care vor reuşi să îmbrace costumele cele mai interesante sau înfricoşătoare, cu premii în valoare totală de 100 de lei, consumabile la bar”, ne-a declarat Janosi Zsolt, organizatorul party-ului din Bastion al cărei invitaţi sunt Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Addo şi Acqzuel.

Competiţii de costume

În Gallery Caffe şi în Dublin Irish Pub petrecerile de Halloween vor începe la ora 22.00, iar în cadrul evenimentului vor fi acordate premii în bani sau băutură pentru cele mai reuşite costume. În Office va avea loc un concert de rock cu trupa Orion şi, evident, costumele cele mai înfricoşătoare vor fi premiate la bar. La Târgu-Mureş distracţia de Halloween se va încheia mâine seară, în clubul Jazz&Blues, odată cu petrecerea organizată de Asociaţia Studcard şi care se va încheia, desigur, cu multe premii surpriză pentru costumaţiile „vedetă” ale serii.

Costume la mâna a doua

În cazul în care veţi decide să petreceţi de Halloween, dar nu aveţi costumaţia necesară, lanţul de magazine second hand London Shop din Târgu-Mureş reprezintă cea mai ieftină şi la îndemână soluţie pentru problemă. În magazinele de pe bulevardul Pandurilor şi cartierele Dâmbu Pietros şi 7 Noiembrie veţi găsi peruci şi costumaţii de zâne, vrăjitoare sau super eroi, în special pentru copii, cu 39 de lei kilogramul. De asemenea, la complexul comercial Lusor, din Piaţa Teatrului, costumele pentru copii costă între 50 şi 150 de lei, în funcţie de model şi... personajul pe care îl întruchipează.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite