Începe weekendul bucuriei copiilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşitul de săptămână urmează să aducă un plus de energie şi sănătate în viaţa copiilor, la Promenada Mall fiind organizat “Weekendul copiilor”, care a început cu un concurs de creaţie artistică a grădiniţelor, “Bucuria învierii Domnului – sărbătoarea luminii în suflet de copil”.

Grădiniţele din oraş sunt prezente în mall cu un stand, urmând ca mâine de la ora 16.30, juriul format din reprezentanţi ai Primăriei, Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Malio Company, organizatorii manifestării. „În paralel, astăzi şi mâine se vor desfăşura, pentru toţi copiii care ne vor vizita în această perioadă, ateliere de creaţie, concursuri de dans, cântece, poezii, un carnaval, jocuri distractive menite să îi îndrepte spre sport şi socializare pe cei mici, în defavoarea televizorului şi alte activităţi dedicate exclusiv copiilor. Totul va culmina mâine cu un concert şi o lecţie de dans semnate Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, urmate de Baby Disco”, ne-a comunicat Ioana Macaveni, de la Agenţia Malio.

Andreea Bălan şi Petrişor îi vor învăţa pe copii să danseze samba, salsa, rock&roll, charleston sau tango, mâine, începând cu ora 17.00. Accesul publicului este gratuit atât astăzi, cât şi mâine, adică pe toată durata „Weekendului copiilor”.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite