Începe săptămâna distracţiei pentru studenţii mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Studcard Mureş vă aşteaptă la Festivalul Studcard
Echipa Studcard Mureş vă aşteaptă la Festivalul Studcard

Asociaţia Studcard Mureş organizează de azi şi până la sfârşitul săptămânii Festivalul Studcard, cel mai important eveniment festiv din tomna acestui an în oraşul nostru, prin intermediul căruia fiecare student va avea posibilitatea de a socializa şi de a se distra.

În această seară de la ora 20.00, în Cetatea Medievală, va avea loc deschiderea oficială a manifestării, lansarea blogului Studcard Mureş şi prezentarea concursurilor de articole şi „shortfilms”. De la ora 22.00, formaţia Orion va concerta pe scena special amenajată în Cetate. Mâine sunt programate expoziţii foto, proiecţii de filme (inclusiv cele participante la concurs n.r.), iar de miercuri şi până duminică vor avea loc petreceri, concerte şi chiar şi un spectacol de stand-up comedy cu umoriştii „de la Deko”, Teo şi Costel, în clubul Jazz&Blues.

În plus, vor avea loc şi prezentări de tradiţii populare la Casa De Cultură, precum şi petreceri culturale, al căror scop va fi acela de prezentare a tradiţiilor din ţările de provenienţă a studenţilor străini, membri Sutdcard.

Traininguri pentru tineri

Festivalul programează sâmbătă de la ora 11.00 diverse workshopuri pentru membrii Asociaţiai Studcard, cum ar fi “Dansul în viaţa de zi cu zi”, “Cum să fii vizibil pe net”, “Leadership”, “Brand Personal”, dar şi ateliere de teatru, toate găzduite de Casa de Cultură „Mihai Eminescu”.

Manifestările din cadrul Festivalului Studcard vor fi organizate în mai multe locaţii din oraş, precum Cetatea Medievală, Casa de Cultură ,,Mihai Eminescu”, Clubul Jazz&Blues, Shiraz Caffe şi Club Avi-Cola.

Posesorii de carduri Studcard vor beneficia de intrare liberă la majoritatea evenimentelor. Practic, intrarea va fi plătită doar la petrecerile de miercuri (Jazz&Blues n.r.), vineri (Aqua Rock Spa n.r.) şi duminică (Halloween Party în Jazz&Blues n.r.). Biletele vor costa, în funcţie de eveniment, între 5 şi 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite