Începe nebunia pe ritmuri electro la Get Out! Fest 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 4 şi 7 august, mureşenii care iubesc muzica electronică se vor distra în aer liber la singurul festival de acest gen, 100% mureşean, organizat la campingul Ileana Cosânzeana din localitatea Valea (aproape de Miercurea Nirajului).

Evenimentul,mai mult un îndemn adresat tinerilor să lasă calculatorul şi să se distreze în mijlocul naturii, a ajuns la cea de-a treia ediţie şi se anunţă a fi de-a dreptul spectaculos. "Putem spune că Get Out!-ul din acest an nu se îndepărtează de la ideea iniţială, aceea de a oferi show-uri muzicale de excepţie pe plaiuri mioritice, ca să zic aşa. Va fi un festival cu un aer intim şi cu muzică electronică de calitate, unde oamenii vor putea să vină cu corturile şi să se simtă foarte bine", ne-a declarat Iszlai Attila, organizator al Get Out!-ului.

Gojira, Chris.Su, Dan Bazix, Sauce, Meelox, Rapala, Mad Liquid şi Psyon sunt DJ-ii care vor electriza micuţul camping mureşean timp de trei zile, primul fiind cel mai aşteptat dintre toţi, după ce a devenit o prezenţă obişnuită la party-urile electro organizate în toată ţara şi chiar şi la Peninsula.

Un abonament valabil pe toate zilele festivalului va costa 55 de lei, iar unul pentru întreg weekendul, 45 de lei. Totodată, intrarea în campingul Ileana Cosânzeana pentru concertele din cadrul Get Out!-ului va costa 15 lei în seara de joi, 4 august, în timp ce pentru vineri şi sâmbătă, biletele vor costa 25 de lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite