Începe nebunia în Jungla din Sala Sporturilor! BC Mureș joacă diseară contra Timișoarei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meciul va începe la ora 20.00
Meciul va începe la ora 20.00

În această seară, cu începere de la ora 20.00, mureșenii iubitori ai baschetului sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru primul meci al ediției 2012-2013 din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Adversarul Tigrilor va fi Timișoara, o echipă redutabilă, care în trecut le-a creat nenumărate probleme baschetbaliștilor mureșeni, astfel că meciul de diseară se anunță a fi unul deosebit de încins. Înainte de începerea partidei se va desfăşura şi prezentarea oficială a echipei BC Mureş, iar în pauza mare va fi premiată echipa de minibaschet al clubului, care a câştigat titlul de vicecampioană naţională.

BC Mureș  transferat nouă jucători noi în această pauză competițională, iar diriguitorii echipei își propun să acceadă în play-off și să creeze o echipă cu adevărat competitivă.

”Faptul că avem nouă jucători noi, ar putea afecta la început relaţiiile de joc, echipa încă mai are nevoie de timp pentru a se închega. Toţi membrii stafului echipei au lăsat de înţeles că această grupare vizează formarea unei echipe de viitor. Pentru aceasta avem nevoie de jucători ca Adebayo sau Balaban, care lângă Baczo, Paliciuc şi Borşa vor putea forma un nucleu pentru sezoanele viitoare. Cu condiţia de a-i putea ţine împreună”, a declarat Bruno Roschnafsky, managerul echipei BC Mureş.

În altă ordine de idei, conducerea clubului BC Mureş a hotărât că nu îl legitimează pe jucătorul Milos Petkovic, sosit în probe vinerea trecută. Sârbul de 21 de ani nu a confirmat aşteptările staff-ului technic. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite