Încep lucrările pentru instalaţia de nocturnă a Transil-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transilul va avea nocturnă
Transilul va avea nocturnă

Stadionul Transil, pe care îşi dispută meciurile de Liga întâi FCM-ul, va fi dotat cu instalaţie de nocturnă începând cu sezonul viitor.

Astăzi au debutat lucrările de amenajare a gropilor în care vor fi amplasaţi cei patru stâlpi ai nocturnei, reprezentanţii clubului mureşean fiind de părere că în toamnă, echipa mureşeană va juca la lumina a peste 1.400 de lucşi meciurile importante de campionat sau Cupa României.

Investiţia se cifrează la aproximativ 600.000 de euro, fiind realizată din fonduri proprii, fără implicarea Municipalităţii. Eram obligaţi să ne instalăm nocturna pe stadion, deoarece este o condiţie de bază pentru licenţierea în vederea disputării meciurilor în Liga întâi”, ne-a declarat Ioan Nucu Man, preşedintele Consiliului Director al FC Municipal Târgu-Mureş. În afara lucrărilor pentru instalarea nocturnei, stadionul Transil va suferi o sumedenie de lucrări de modernizare. Astfel, va fi amenajată o a doua peluză a stadionului, cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri, iar băncile de rezervă vor fi complet noi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite