Incendiu la o hală dezafectată din Miercurea Nirajului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins incendiul în aproximativ trei ore
Pompierii au stins incendiul în aproximativ trei ore

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost anunţat în această după-masă în legătură cu producerea unui incendiu la o hală dezafectată, în oraşul Miercurea Nirajului, chiar pe strada Pompierilor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială din cadrul gărzii de intervenţie din localitate, iar de la Detaşamentul de pompieri din Târgu-Mureş au fost trimise două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În sprijin a fost solicitat şi serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitatea Vărgata.

În momentul sosirii primului echipaj la locul solicitării, s-a constatat că incendiul se manifesta violent la întreaga construcţie, existând pericolul de a se extinde la clădirile învecinate. Echipajele au reuşit să localizeze incendiul înainte ca acesta să se extindă, fiind lichidat după aproximativ trei ore. Au ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătrați, planşeul, materiale din interior, tâmplăria şi geamurile. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost aceea a scânteilor mecanice. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, hala fiind părăsită.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite