Incendiu cauzat de coşul de fum neprotejat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaşamentul de pompieri Reghin a fost solicitat aseară pentru stingerea unui incendiu în localitatea Gurghiu, pe strada Eroilor. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Garda de intervenţie s-a deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, constatând în momentul sosirii că ardea acoperişul unei anexe la o locuinţă. După o jumătate de oră de luptă cu flăcările, pompierii militari şi civili au stins incendiul în totalitate. Au ars acoperişul pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi tavanul pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi.

Pentru prevenirea incendiilor produse de mijloacele de încălzire, pompierii mureşeni le recomandă tuturor să nu utilizeze astfel de instalaţii defecte sau improvizate, să nu le suprasolicite şi să nu amplaseze materiale combustibile în apropierea lor. Verificarea mijloacelor şi instalaţiilor de încălzire, a instalaţiilor de alimentare cu gaze naturale şi a coşurilor de evacuare a fumului şi gazelor trebuie să fie realizată exclusiv de către personal autorizat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite