Încălzire pentru Liberty Parade în Club Aristocrat din Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bărbulescu va mixa mâine seară în Club Aristocrat din Sighişoara, petrecerea fiind un warm-up pentru Liberty Parade.

Mureşenii care aleg să se distreze la Sighişoara în acest weekend vor avea parte de o petrecere electronică specială. Mâine seară de la ora 22.00, la Club Aristocrat din Sighişoara va mixa unul dintre cei mai apreciaţi DJ români din noul val, Lucian Bărbulescu, fratele lui Vali Bărbulescu şi totodată unul din cei care va mixa la Liberty Parade-ul din această vară.

DJ-ul de 23 de ani şi-a început cariera în urmă cu 6 ani într-un local din Mamaia. În vara anului 2004 i s-a oferit şansa să fie rezident la unul dintre cele mai bune cluburi din staţinea Mamaia de la acea vreme, „Empire”, după care şi-a făcut rezidenţiatul în principalele cluburi profilate pe curentul de clubbing din Constanţa.

La numai trei ani de la debut a ajuns în topurile preferinţelor ascultătorilor de muzică electronică mainstream. Bărbulescu este cunoscut pentru succesul pieselor produse de el, cum ar fi „Electric Soul”, „You are a Fake”, „Keeps me Stronger” sau „Menuete” (cu care a ajuns în finala concursului Heineken Music Thirst 2008 n.r.) şi pentru faptul că mixează în cele mai tari cluburi din ţară.

Priză la publicul feminin

Stilul său este unul axat mai mult pe house cu vocalize, fiind apreciat în special de publicul feminin, aşteptat înm număr mare mâine seară la Aristocrat. Tocmai de aceea, organizatorii au ales să păstreze intrarea gratuită pentru doamne şi domnişoare pe tot parcursul serii, în timp ce domnii vor avea gratuitate până la 0.30 (după această oră, intrarea în club va costa 10 lei n.r.). Rezervări de mese şi bilete pot fi făcute la numărul 0265 777.999.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite