În sfârşit iarnă! Târgu-Mureşul e acoperit de un strat alb de nea după multe luni de aşteptare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii au aşteptat luni bune prima ninsoare cu adevărat serioasă a sezonului rece. După o toamnă gri şi lipsită de precipitaţii şi după câteva fulguieli anemice la începutul lunii decembrie, săptămâna premergătoare Crăciunului a adus stratul alb de zăpadă care a acoperit, în sfârşit, oraşul nostru.

Cei mai bucuroşi sunt, desigur, copiii, care au profitat de faptul că vor intra în vacanţa de iarnă chiar în momentul în care îşi pot scoate săniile din debara fără să le pese de temele pentru a doua zi. Parcurile din oraş oferă imagini feerice, fiind asaltate de copii şi părinţi deopotrivă, care se joacă necontenit cu zăpada.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu Târgu-Mureşul acoperit de nea

image

Stratul de zăpadă a ajuns la aproximativ 10 centimetri, suficient pentru micuţi să se joace în voie şi suficient pentru străzile oraşului să ofere imagini cu adevărat feerice, chiar în prima zi oficială de iarnă.

Meteorologii anunţă o răcire a vremii în următoarele zile şi noi precipitaţii sub formă de ninsoare chiar în Ajunul Crăciunului, astfel că ne putem aştepta la o săptămână de iarnă aşa cum se cuvine.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite