În sfârșit! Victorie pentru Nova Vita în fața celor de la Olimpia Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul succes pentru Nova Vita în acest campionat
Primul succes pentru Nova Vita în acest campionat

BC Nova Vita Târgu-Mureş a obţinut, ieri, prima victorie din această ediţie de campionat. Fetele, antrenate de Ionel Brustur, s-au impus, în deplasare, cu 60-52  (14-11, 9-8, 20-14, 17-19)  în faţa Olimpiei Braşov, într-o partidă din etapa a V-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Târgumureşencele şi-au dorit să facă uitate atât prestaţiile, cât şi eşecurile din disputele anterioare şi au trecut la cârma jocului încă din start. Cu o mai bună concentrare în apărare (34 de recuperări şi 12 intercepţii), dar şi cu o mai mare precizie la aruncări (un procentaj bun, 48%, la încercările de două puncte), fetele noastre şi-au apropiat succesul pe deplin meritat.

Mult mai important este faptul că baschetbalistele Târgu-Mureşului încep să lase individualismele deoparte şi să se comporte exact ca o echipă.

Hilliard a reuşit un nou double-double (12 puncte, 12 recuperări, dar şi 3 pase decisive), bine secondată de Walker (12 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive). O evoluţie bună au avut alte 3 americance: Johnson (11 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă), Riggs (10 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă) şi Mackey (8 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive).
Pentru Nova Vita au mai evoluat: Adams (4 puncte, 6 recuperări), Mihai (3 puncte, o pasă decisivă), Mitachi şi Alaiba.

După calendarul extrem de greu de până acum, pe BC Nova Vita o aşteaptă o misiune mai uşoară. În cadrul rundei a VI-a, Nova Vita va întâlni sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgu-Mureş, formaţia Universitatea CSM Oradea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite