Imaginea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania, pătată cu o escrocherie la Crăciuneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandal în sânul PPMT (sursa: erdely.ma)
Scandal în sânul PPMT (sursa: erdely.ma)

Mai multe persoane necunoscute strâng bani în numele PPMT Mureş, la Crăciuneşti, motiv pentru care conducerea partidului va depune o plângere la Poliţie.


"Colegii noştri din organizaţia din localitatea Gheorghe Doja ne-au anunţat că, în comuna Crăciuneşti, nişte necunoscuţi strâng bani în numele partidului nostru, spunând că targetul lor este de 1.000 de lei, că vor să strângă 1.000 de lei pentru partid, pentru ca partidul să imprime afişe şi pliante. Noi, ca partid, respingem categoric acest lucru, noi nu cerşim de la oameni, partidul nostru este pregătit pentru campania electorală, nu cerem niciun ban de la nicio persoană", a spus Kali Istvan, vicepreşedintele partidului, care va depune mâine o plângere penală "împotriva autorilor necunoscuţi care comit escrocherii la Crăciuneşti".

El a precizat că PPMT nu are organizaţie în Crăciuneşti şi nici nu va avea candidaţi, arătând că nu îşi explică de ce persoanele respective cer bani în numele partidului său şi nu al altei formaţiuni.

"Nu am informaţii dacă s-au şi dat bani, cert este că s-au cerut. Nu cred că este din partea unor parteneri, noi nu avem nevoie să facem asemenea gesturi, nici nu o să facem, nu ştiu, probabil sunt nişte escroci care vor să profite de situaţia aceasta, că vine campania şi vor să profite", a declarat Kali.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite