ISJ Mureș a început cursa pentru ocuparea posturilor vacante din învățământul județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încep emoțiile pentru dascălii mureșeni rămași fără posturi în urma efectuării repartiției în unitățile de învățământ din județul nostru.

În vederea ocupării posturilor didactice sau a catedrelor rămase neocupate în județul Mureș, Inspectoratul Școlar Județean organizează concursuri de suplinire pentru cadrele didactice calificate, dar și pentru cele fără studii corespunzătoare.

Concursul se va desfășura în șapte centre de examen din județul Mureș. Acestea sunt: Colegiul Național Unirea, Gimnaziul Liviu Rebreanu din Târgu Mureș, Grup Școlar Industrial Luduș, Colegiul Național "Mircea Eliade" Sighișoara, Colegiul Tehnic Târnăveni, Grup Școlar "Petru Maior" Reghin și Grup Școlar "Sfântu Gheorghe" Sângeorgiu de Pădure.

Astăzi și mâine sunt programate probele practice și probele orale la limba de predare, iar în data de 22 septembrie va avea loc proba scrisă.

După titularizare, în județul Mureș au rămas 222 de posturi întregi neocupate, cele mai multe fiind pentru posturile de educatoare și învățătoare. Există, totodată și un total de 443 de posturi incomplete la nivel județean.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite