I-a furat geanta din mână şi a fugit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut de poliţişti foto arhivă
Suspectul a fost reţinut de poliţişti foto arhivă

Poliţiştii au reuţit prinderea unui tână de 19 ani, acuzat că i-a smuls unei femei geanta din mână, apoi a fugit. Poliţiştii au fost rapid pe urmele lui şi au recuperat prejudiciul.

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Târgu-Mureş a fost sesizat azi noaspte de către o femeie, despre faptul că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. Patrulele de siguranţă publică aflate în teren au fost alertate, reuşindu-se în foarte scurt timp prinderea suspectului – N.U. de 19 ani, din Tg.Mureş.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că puţin după miezul nopţii, în jurul orei 00.32, în timp ce femeia se deplasa pe strada Gheorghe Doja, agresorul i-a smuls geanta din mână, după care a fugit.

 Valoarea prejudiciului de aproximativ 250 lei, a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate de către poliţiştii cu suspectul în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentat Instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.    

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite