I-a furat maşina, apoi s-a răsturnat cu ea în şant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul a intrat cu maşina în şanţ foto arhivă
Hoţul a intrat cu maşina în şanţ foto arhivă

Necaz mare pentru un bărbat de 35 de ani din comuna Suseni, care a făcut greşeala să-şi lase cheile maşinii în contact. Un necunoscut s-a urcat la volanul acesteia şi, beat fiind, a reuşit să se răstoarne cu ea în şanţ.

Bărbatul îşi lăsase cheile în contactul maşinii, iar o persoană necunoscută s-a urcat la volanul acesteia şi a pornit la drum. Când şi-a dat seama de furt, proprietarul maşinii a pornit în urmărire hoţului.  După ce-a conduse 10 km, pe raza localităţii Brâncoveneşti, hoţul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul  în şanţ. Maşina a fost grav avariată, pagubele ridicându-se la circa 13.000 de lei.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe hoţ. Acesta este un tânăr de 22 de ani din comuna Suseni, care nu poseda carnet e conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta indicând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în volumul de aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Reghin pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Brâncoveneşti, cu suspectul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de furt, distrugere, conducerea pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legală şi fără permis.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite