Hotelul Grand îşi redeschide porţile de Ziua Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre clădirile emblematice ale Târgu-Mureşului, Hotelul Grand, revine în circuitul turistic ca un eleganthotel de patru stele, urmare a lucrărilor de renovare demarate în anul 2010, care au atrascea mai mare finanţare europeană în domeniul privat din judeţul Mureş.

Începând cu ora 17.00, hotelul va fi redeschis oficial, în cadrul unui spectacol în care va fi realizată o trecere în revistă a ceea ce a reprezentat Hotelul Grand, ceea ce a devenit şi mai ales ceea ce doreşte să reprezinte în domeniul hotelier. Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi 104 camere, 2 restaurante şi o sală de conferinţă. Ca şi noutate absolută pe piaţa hotelieră, Grand devine singurul hotel din oraş care oferă oaspeţilor săi posibilitatea de a achiziţiona pachete turistice pentru toate gusturile precum şi posibilitatea de a cumpăra tablourile artiştilor mureşeni expuse în camerele hotelului.

Proiectul de modernizare a hotelului, în valoare totală de 16.997.775 de lei, din care finanţarea nerambursabilă rezultată din fonduri europene a fost de 9.439.944 de lei, a făcut ca redeschiderea Grandului să fie realizată pe baza celei mai importante finanţări europene în domeniul privat din judeţul Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite