Holograf și Deep Central îi încântă pe sighișoreni la Pro Istoria Fest!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică bună și distracție cât cuprinde în această seară în Cetatea Sighișoara, cu ocazia ultimei zile a festivalului Pro Istoria Fest 2012.

Începând cu ora 18.45, pe scena amplasată în apropiere de Piața Octavian Goga, din Sighișoara, vor urca pe scenă cei doi DJ ai formației Deep Central, care vor oferi celor prezenți un show electronic mainstream de aproape o oră. După Lala Band, care vor concerta imediat după aceea, formația lui Dan Bittman, Holograf, va încheia seria concertelor din Cetate, cu o oră de muzică pentru toate gusturile și vârstele.

Festivalul se va încheia (cum altfel?) cu un spectaculos foc de artificii de aproximativ un sfert de oră, care va lumina întregul oraș mureșean.


Iată programul complet al serii:

            17,30 – 18,30: Ad-hoc
            18,45 – 19,30: Deep Central
            19,40 – 20,40: Lala Band
            21,00 – 22,00: Holograf
            22,00 – 22,07: Show artificii


Pro Istoria Fest ajunge anul acesta pentru prima oară la Sighişoara, iar evenimentul menit să promoveze frumuseţea  şi istoria faimoasei cetăţi va avea un program plin de surprize. Cei prezenţi la festival vor avea parte de două zile pline de activităţi medievale şi concerte ale unor importanţi artişti români. Intrarea este liberă, iar evenimentul va fi prezentat de George Zafiu.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite