Târgu-Mureş: Firma Hirschmann România, neafectată de criza economică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Firma Hirschmann România, neafectată de criza economică
Târgu-Mureş: Firma Hirschmann România, neafectată de criza economică

Firma Hirschmann România, care îşi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial din Ungheni, judeţul Mureş nu este afectată de criza financiară, ba mai mult şi-a mărit numărul angajaţilor.

Potrivit directorului general al Hirschmann România, Dan Tulvan, citat de Agerpres, firma a ajuns la 770 de angajaţi de la 550, în urma unor reorganizări care au avut loc la nivel de grup.

Societatea din Parcul Industrial Mureş urmează să îşi mărească spaţiul de producţie cu o hală de 2.400 de metri pătraţi, pentru care doreşte să acceseze fonduri europene.

"Avem un spaţiu de producţie de 4.800 mp şi avem preconizat un alt spaţiu de 2.400 mp pentru extindere, din care 1.200 mp din fonduri europene şi 1.200 mp din fonduri proprii. Indiferent dacă primim aceşti bani sau nu vom construi spaţiul, întrucât prin transferarea unor proiecte ale Hirschmann Automotive aici am fost nevoiţi să închiriem o hală şi dorim să avem spaţiul nostru", a precizat Dan Tulvan.

Potrivit directorului Parcului Industrial Mureş, Istvan Nagy, societatea Hirschmann România nu este afectată de criza economică, deoarece în timp ce alte firme furnizoare în industria de automobile din ţară şi-au diminuat activitatea, firma a găsit o nişă pe piaţa de automotive, pentru industria germană de autoturisme, dar şi pentru Franţa sau alte mărci japoneze.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite