Târgu-Mureş: Petrecere în Apollo de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:  Petrecere în Apollo de Halloween
Târgu-Mureş: Petrecere în Apollo de Halloween

Centrul Mureş al Fundaţiei „Alături de Voi” România şi partenerii săi - Club Apollo şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş, vă invită la Petrecerea de Halloween, mâine, începând cu ora 23.00.

CITEŞTE ŞI

Pentru ca petrecerea organizată la Club Apollo să fie cât mai bogată, organizatorii au programat şi o campanie de informare privind transmiterea infecţiei cu HIV şi riscurile asociate consumului de droguri.

„Vrem să tragem un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se expun tinerii dacă nu îşi însuşesc un comportament responsabil şi credem că astfel de informaţii pot fi strecurate printre momentele de divertisment astfel încât mesajul să fie cât mai eficient transmis. Nu trebuie să uităm nici măcar în momente de petrecere că în România, calea preponderentă pe care se transmite HIV este cea prin contact sexual neprotajat şi că alcoolul şi celelalte droguri sunt factori favorizanţi pentru comportamentul iresponsabil. Noi suntem alături de tineri şi la distracţie dar îi vrem responsabili şi sănătoşi”, a precizat Carmen Speranţa Ciulea, director al Centrului Mureş al ADV România. 

În program mai sunt cuprinse şi concursuri cu premii surpriză, dansul măştilor, precum şi distribuirea de prezervative ...dovleci.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite