Târgu-Mureş:Spectacolul „Gunoierul” debutează la Teatru 74

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Spectacolul „Gunoierul” debutează la Teatru 74
Târgu-Mureş:Spectacolul „Gunoierul” debutează la Teatru 74

Mâine seară începând cu ora 19.00, Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor va oferi publicului mureşean amator de teatru de calitate spectacolul „Gunoierul”, scris de Mimi Cornel Brănescu.

Inedita piesă de teatru montată de Claudiu Pintican şi trupa de teatru Ararat din Baia Mare ajunge în premieră în oraşul nostru, după ce a făcut furori în Germania, la Stuttgart. „Gunoierul” este o comedie spunoasă care durează 50-55 de minute şi care „vorbeşte” despre felul în care gunoiul menajer poate revela cele mai intime aspecte ale vieţii noastre. În plus, piesa exprimă într-o manieră comică ideea conform căreia ceea ce aruncăm în fiecare zi în coşul de gunoi ne caracterizează personalităţile şi ne descrie foarte exact, ca oameni.

Distribuţie de excepţie
În rolurile principale, cunoscuţii actori Claudiu Pintican, Liviu Topuzu, Vero Nica şi Sergiu Marocico vor încânta publicul prezent în micuţa sală de spectacole din Cetatea Medievală Târgu-Mureş. Mai multe detalii, pe site-ul Teatrului, la http://teatru74.ro/, sau la numărul de telefon 0365 804.817. Preţul unuia dintre cele 74 de bilete de intrare disponibile publicului e de 15 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite