Grupare de infractori prinsă în flagrant într-o bancă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flagrantul a avut loc într-o bancă din oraş foto arhivă
Flagrantul a avut loc într-o bancă din oraş foto arhivă

O grupare de infractori, specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani a fost prinsă în flagrant astăzi în cadrul unei bănci din oraş. Infractorii urmau să ridice o sumă mare de bani.

Ofiţerii B.C.C.O. Târgu Mureş sub coordonarea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unei grupări de criminalitate organizată, în timp ce se ridica din sediul unei bănci o importantă sumă de bani, proveniţi din evaziune fiscală şi spălare de bani.

Update ora 18.00

Doi dintre cei şapte infractori administrau două societăţi comerciale în judeţele Harghita şi Bacău. Ceilalţi au întocmit documentaţii de înfiinţare a unor societăţi comerciale fantomă, administrate în acte de bătrâni sau persoane singure care nici nu ştiau de acest fapt.

Astfel, societăţile fantomă prestau aşa zise servicii către cele două firme din Harghita şi Bacău pentru care eliberau facturi. Banii care constituiau plata acelor servicii inexistente ajungeau atât în buzunarele administratorilor societăţii cât şi în ale celor care au creat societăţile fantomă.

Suspecţii au fost reţinuţi astăzi într-o bancă, în timp ce scoteau suma de 30.000 de lei. Membrii grupării au fost astăzi audiaţi la sediul DIICOT, urmând ca procurorul să se pronunţe cu privire la măsurile care vor fi luate în continuare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite