Ghiseul.ro promovat printr-un concert al trupei Sistem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Târgu-Mureş, plata taxelor şi impozitelor locale online, prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro, va fi sărbătorită cu un super concert live al trupei Sistem, începând cu ora 19.00.

Intenţia organizatorilor este de a transmite cât mai multe informaţii despre această oportunitate majoră ce vine în sprijinul cetăţenilor, economisindu-le timp şi bani.

Pe lângă pagina de web ghiseul.ro, plăţile vor putea fi efectuate şi de pe site-ul Primăriei, www.tirgu-mures.ro. Utilizatorii acestui sistem îşi vor putea schimba parolele în orice moment, pentru a fi siguri de securitatea propriilor credenţiale.

Ce este Ghiseul.ro

Ghiseul.ro este sistemul naţional de plăţi electronice cu cardul, pus la dispoziţie gratuit administraţiilor locale de către MCSI şi APERO (Ascociaţia Pentru Plăţi Electronice din România). Acest sistem va acoperi peste două millioane de contribuabili din Sectoarele 2 şi 6 din Bucureşti, Braşov, Zalău, Piteşti, Giurgiu, Oradea, Cluj, Drobeta Turnu Severin şi Tîrgu–Mureş. În curs de înrolare se află primăriile din Brăila, Călărași, Galați, Sibiu, Slobozia, Suceava și Timișoara.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite