Ghinion uriaș! City'us a pierdut calificarea în Elite Round la un singur gol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa mureșeană nu a reușit calificarea în Elite Round
Echipa mureșeană nu a reușit calificarea în Elite Round

City’us Târgu-Mureş a pierdut calificarea în Elite Round pentru un singur gol. În ultimul joc al grupei de la Chrudim, campioana României s-a impus cu 5-4, după un meci superb, poate cel mai bun făcut de jucătorii mureșeni în competiţiile internaţionale.

În urma acestui rezultat, 3 formaţii s-au aflat la egalitate de puncte, 6: Energia Lvov, Era Pack Chrudim şi City’us. Departajarea s-a făcut în urma meciurilor directe şi a diferenţei de golaveraj. Lvov, cu +2 şi Chrudim, cu 0, merg mai departe, iar City’us, cu -2 rămâne acasă. În caul în care târgumureşenii ar fi câştigat la 2 goluri diferenţă, calificarea era asigurată.

Din păcate, calificarea nu a fost barată de echipa adversă, dominată net de către jucătorii pregătiţi de Kacso Endre, ci de cei 2 arbitri. Pe numele lor: Antonis Konstantinides (Cipru) şi Veljko Boskovic (Muntenegru), care provin din campionate “puternice” ale Europei. Aceeaşi brigadă a fost delegată şi la primul joc al grupei, dintre Chrudim şi Lvov, unde, la 2-2, nu au acordat 2 lovituri de penalitate pentru echipa din Ucraina. Iar, ieri seară, şi-au făcut din nou datoria şi au pus umărul la calificarea gazdelor.

Iată cum a arătat clasamentul final al grupei:

1.    Energia Lvov            3    2    0    1    14-8        6 pct    
2.    Era Pack Chrudim        3    2    0    1    11-7        6   
3.    City’us Târgu-Mureş        3    2    0    1    11-11        6
4.    Leotar Trebinje            3    0    0    3    3-13        0


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite