Gheorghe Şincai și Colegiul Agricol se bat în finala Cupei Liceelor Târgumureșene la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor a găzduit ieri după-amiază semifinalele ediţiei a II-a a Ligii Liceelor Târgumureşene la fotbal.

În prima semifinală s-au întâlnit Grupul Şcolar Sanitar Gheorghe Marinescu şi Colegiul Agricol Traian Săvulescu. O partidă care părea a fi la discreţia primei echipe. Cu 10 minute înainte de finalul jocului, Sanitar conducea cu 2-0. Finalul a fost însă unul dramatic. Cei de la Agricol au înscris de 3 ori şi au obţinut calificarea în marea finală.

A doua semifinală a reprezentat reeditarea finalei primei ediţii: Grupul Şcolar Gheorghe Şincai – Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi. De această dată, cei de la Şincai şi-au luat revanşa pentru înfrângerea din finală şi s-au impus cu 5-3, după prelungiri.
   
Marţi, 22 mai, de la ora 16, în Sala Sporturilor se vor disputa finalele ediţiei a II-a a Ligii Liceelor Târgumureşene la fotbal, după următorul program:

Ora 16.00 – Finala Mică:
Grupul Şcolar Sanitar Gheorghe Marinescu - Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi
Ora 17.00 – Finala Mare:
Grupul Şcolar Gheorghe Şincai - Colegiul Agricol Traian Săvulescu

   
După aceste jocuri, de la ora 18.00, va avea loc şi Meciul Stelelor fotbalului românesc. Foşti jucători care au făcut istorie în fotbalul românesc se vor întâlni pe parchetul Sălii Sporturilor, într-un meci de gală, care va încheia ediţia a II-a a Ligii Liceelor Tîrgumureşene la fotbal.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite