Târgu Mureş: Galeriile Real se pregătesc de „Nunta perfectă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30.000 de mureşeni vor putea observa cele mai noi şi îndrăzneţe tendinţe pentru o nuntă fermecătoare. În cadrul expoziţiei vor fi prezentate elementele necesare pentru organizarea unei nunţi complete din toate punctele de vedere.

În perioada 27-29 noiembrie va avea loc la Galeriile hypermarketului Real expoziţia „O Nuntă Perfectă”, eveniment care dă tonul pentru organizarea celor mai spectaculoase nunţi în 2010. Expoziţia, aflată la cea de-a doua ediţie, va încadra cele mai noi şi mai îndrăzneţe tendinţe în materie de rochii de mireasă si accesorii, costume de miri, decoraţiuni, inele de logodnă, verighete, buchete de mireasă, precum şi oferte ale agenţiilor de turism mureşene pentru cele mai exotice luni de miere cu putinţă.

“O Nuntă Perfectă reprezintă un concept modern şi inovativ,  care reuşeşte să ofere soluţii complete pentru organizarea unei nunţi de vis. Vom prezenta mureşenilor soluţii inteligente în materie de decoraţiuni pentru nunti, cadouri de nuntă, oferte turistice pentru petrecerea lunii de miere, practic tot ce au nevoie pentru nunta lor. Expoziţia nu e cu vânzare, are un scop informativ, atât pentru viitorii miri, cât şi pentru mureşenii care vor să cunoască mai multe detalii referitoare la organizarea unei nunţi în 2010”, ne-a declarat Alina Macavei, de la Malio Company, organizatoare a manifestării.

Campanie de promovare

“O Nuntă perfectă” va beneficia de o campanie de promovare agresivă, menită să atragă cât mai mulţi mureşeni la eveniment. Un balon publicitar de 7 metri înălţime va fi postat în centrul oraşului, cel mai probabil lângă ceasul floral. În plus, campania de promovare va conţine bannere, afişe , pliante distribuite în locaţii centrale din Târgu-Mureş, afişe în toate autobusele din municipiu, 15.000 de fluturaşi şi caravană mobilă.

 “Am întocmit o bază de date cu 500 de perechi de miri care vor spune “Da” în faţa altarului în 2010. Aceştia vor fi invitaţii speciali ai evenimentului”, a completat Alina Macavei. Având în vedere că intrarea publicului la “O Nuntă Perfectă” va fi gratuită, organizatorii se aşteaptă la peste 30.000 de vizitatori.

Detalii pe net

Pentru sugestii şi mai multe informaţii, compania Malio a pus la dispoziţia mureşenilor site-ul http://www.onuntaperfecta.ro. Aici, vizitatorii pot urmări lista expozanţilor şi se pot înscrie la concursurile organizate în cadrul evenimentului: Miss “O Nuntă Perfectă” şi “Un buchet de mireasă perfect”.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite