Târgu Mureş: Turneu Gălăţenii au cucerit turneul Kinder de fotbal al juniorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu Mureş: Turneu Gălăţenii au cucerit turneul Kinder de fotbal al juniorilor
Târgu Mureş: Turneu Gălăţenii au cucerit turneul Kinder de fotbal al juniorilor

Finalele Cupei E.ON - Kinder la fotbal copii s-au încheiat ieri. Premierea a avut loc la Complexul Sportiv din Sângeorgiu de Mureş. Competiţia sportivă ajunsă la cea de-a treia ediţie, s-a

Finalele Cupei E.ON - Kinder la fotbal copii s-au încheiat ieri. Premierea a avut loc la Complexul Sportiv din Sângeorgiu de Mureş. Competiţia sportivă ajunsă la cea de-a treia ediţie, s-a desfăşurat în perioada 1- 4 septembrie la Târgu Mureş, Ungheni şi Sângeorgiu de Mureş. Ediţia din acest an a Cupei E.ON - Kinder a avut la start un număr impresionant de echipe - 46 - din întreaga ţară, în lupta pentru podium fiind angrenaţi peste 500 de copii. După trei zile de meciuri aprig disputate, în care micii jucători au demonstrat mult talent şi dăruire, locurile I la toate grupele de vârstă, 1998,2000  şi 2001 au revenit echipei Oţelul Galaţi. Prin numărul mare de echipe participante, turneul organizat de Clubul A.C.S. Kinder Sângeorgiu de Mureş cu sprijinul Grupului E.ON a fost competiţia fotbalistică pentru copii de cea mai mare anvergură din acest an, în judeţul Mureş.

„Sunt încântat că şi ediţia din acest an a Cupei E.ON - Kinder a fost o reuşită. A fost o provocare pentru noi din perspectiva asigurării tuturor condiţiilor necesare bunei lui desfăşurări, având în vedere în special numărul mare de echipe participante. Rezultatele ne fac să fim încrezători în viitorul acestui proiect, şi ne-au întărit convingerea că suntem aproape de cerinţele fotbalului juvenil modern”, ne-a declarat la finalul turneului, vicepreşedintele Clubului A.C.S. Kinder, Lupu Coriolan Pop. Ediţia din acest an a ne-a impresionat în mod deosebit atât în ceea ce priveşte amploarea, cât şi în ceea ce priveşte calitatea fotbalului jucat. Cred că prin prestaţia lor deosebită la acest turneu, micii sportivi ne-au oferit o adevărată lecţie a ceea ce înseamnă dăruire, spirit de echipă şi spirit de fair-play”, ne-a declarat şi Dan Morari, director general al E.ON Gaz România.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite