GALERIE FOTO Victorie senzațională a Tigrilor în fața celor de la Gaz Metan Mediaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie senzațională a Tigrilor în fața celor de la Gaz Metan Mediaș
Victorie senzațională a Tigrilor în fața celor de la Gaz Metan Mediaș

După mult timp, BC Mureș a reușit să o răpună pe Gaz Metan Mediaș în campionat, la finele unui meci extrem de echilibrat până spre sfârșitul sfertului patru.

Cei aproape 1700 de spectatori prezenți aseară în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș au asistat la o victorie frumoasă a favoriților în fața unui adversar de calibru, Gaz Metan Mediaș, scor 79-64. Diferența de scor este un pic cam drastică, judecând după cum au decurs ostilitățile pe teren, dar ce contează e că mureșenii se pot lăuda cu două victorii după primele trei etape de foc ale sezonului competițional.

Ne-am luptat ca şi la Ploieşti, asta este ceea ce ştie echipa noastră în acest moment. Trăim ca o familie, atmosfera este foarte bună şi cred că putem face câteva rezultate bune în acest campionat. În seara aceasta am învins cu 15 puncte, dar am revenit cu peste 20. Spuneam că ar fi bine să câştigăm măcar un meci din primele trei, iată că am câştigat două. Au fost voci după eşecul cu Timişoara că avem o echipă slabă: le-am arătat că s-au înşelat. Mulţumesc spectatorilor care au fost alături de noi în această seară şi sper că o să fie mai mulţi la meciul următor. Chiar dacă astăzi nu au marcat multe puncte, aportul lui Balaban, Dumitru şi Adebayo a fost însemnat sub panou. Nu doar marcând foarte multe puncte poti să fii folositor echipei”, a declarat la final antrenorul Srecko Sekulovic.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la meciul de aseară



Iată și jucătorii care au intrat aseară pe teren, de ambele părți:

BC Mureş: Ciric 23 (3x3), Peciukas 18 (3x3), Ceskovic 17 (3x3), Cuic 15 (2x3), Balaban 6, Dumitru, Adebayo, Jucan.

Gaz Metan: Mladenovic 20, Mitchell 13 (2x3), Ivanovic 12 (1x3), Dundjerski 7 (1x3), Graham 5, Mandache 3 (1x3), St. John 3, Guţoaia 1, Nicoară, Marcu.


Victorie senzațională a Tigrilor în fața celor de la Gaz Metan Mediaș
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite