GALERIE FOTO Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, Vasile Cepoi și Raed Arafat au inaugurat noul sediu SMURD Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O sumedenie de personalități politice au participat astăzi la inaugurarea noului sediu al SMURD Târgu-Mureș. Printre participanți s-a numărat și primul ministru Victor Ponta.

La eveniment au fost prezente aproximativ 200 de persoane, din mediul politic mureșean și nu numai.

În urmă cu 18 ani ne mutasem în sediul anterior, era o decizie temporară, dar iată că abia azi am reușit să ne mutăm în casă nouă. Sunt încântat de ce am realizat și sunt convins că împreună vom reuși să oferim servicii de urgență de calitate în noul nostru sediu”, a declarat Raed Arafat în momentul inaugurării noului sediu.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu imagini de la inaugurarea noului sediu SMURD



De asemenea, printre invitați s-a numărat și Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, care a lăudat învățământul medical mureșean și a afirmat că tensiunile de ordin etnic existente la nivelul UMF Târgu-Mureș sunt, de fapt, umflate de presă, din motive strict politice.

image

Premieră în lumea medicală! Iaşiul, printre cele trei centre din ţară care poate oferi consultaţii la distanţă FOTO 

Primul ministru Victor Ponta a declarat că e o onoare pentru el să participe la inaugurarea noului sediu SMURD. ”Chiar dacă nu pot spune că am vreun merit în crearea acestui spațiu, nefiind la putere în perioada respectivă, sunt fericit că pot participa la acest moment și sper ca în viitor să asistăm cu toții la deschiderea unor astfel de centre de primiri urgențe în toate spitalele importante din țară”, a spus Ponta.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite