GALERIE FOTO Trotuar buclucaș pe strada Brașovului. Iată cum sunt făcute unele reabilitări ”în folosul cetățeanului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul trecut a fost redată în folosință strada Brașovului, din cartierul Tudor Vladimirescu, iar locuitorii din zonă au avut motive de bucurie, întrucât partea carosabilă, stațiile de autobuz și trotuarele au căpătat un aspect european.

Problema e că un trotuar îngust, situat aproape de capătul străzii, a fost modernizat până a devenit inutilizabil. Semnele de circulație postate la cele două capete fac imposibil accesul pietonal, astfel că trecătorii aleg să riște și să circule în plină stradă. În plus, după cum se vede și în poze, doar partea ceva mai lată a trotuarului permite accesul trecătorilor, întrucât balustrada este întreruptă, în timp ce partea cea mai îngustă, nu.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu trotuarul fără rost de pe strada Brașovului



Trotuarul exista și înainte de lucrările de reabilitare a străzii Brașovului, dar atunci nu era îngrădit, iar accesul pietonal era posibil.
Având în vedere că acolo circulă și autobuzul 44, iar strada este destul de îngustă, se putea elimina trotuarul și, prin treceri de pietoni plasate inteligent, să se controleze accesul pietonal. Dar nu, mai bine să facem investiții fără rost, că așa-i frumos”, spune Ioan Melinte, 64 de ani, locatar într-unul din blocurile din apropierea zonei Dacia.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite