GALERIE FOTO Tradițiile renasc la Sărbătoarea Vinului și Artei Meșteșugărești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sărbătoarea Vinului și Artei Meșteșugărești are loc la Târgu-Mureș în acest weekend
Sărbătoarea Vinului și Artei Meșteșugărești are loc la Târgu-Mureș în acest weekend

Astăzi a început cea de-a 12-a ediție a Festivalului Vinului și Artei Meșteșugărești, organizat de data aceasta în centrul Târgu-Mureșului. Evenimentul va acapara întreg centrul orașului până duminică seara, iar mureșenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a savura un pahar de vin sau de must.

Festivalul are loc în centrul orașului deoarece locul clasic de desfășurare al manifestării, Cetatea Medievală, trece printr-un amplu proces de reabilitare, iar lucrările din zonă fac imposibilă amplasarea tarabelor și a scenei principale.

Anul acesta, pe scena din Piața Teatrului vor urca pe scenă formații precum Direcția 5, Proconsul, Bosquito și 3+2 (din Ungaria). Iubitorii de muzică populară nu au fost uitați de organizatori, care le-au pregătit câteva concerte de excepție. Astfel, în această seară, începând cu ora 18.00, pe scena amplasată în fața Teatrului Național, ne vor încânta Dinu Iancu Sălăjanu, alături de Mihaela și Ciprian Istrate. În plus, Connect-R va susține un concert live mâine seară, de la ora 20.00.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu standurile amenajate în Piața Trandafirilor



Sute de trecători s-au oprit astăzi în Piața Trandafirilor pentru a cumpăra costume populare și elemente de decor tradiționale românești și, evident, sticle de vin și must, la preț de producător, mai ales că cele mai cunoscute podgorii din România sunt prezente în acest sfârșit de săptămână la Târgu-Mureș.


Sărbătoarea Vinului și Artei Meșteșugărești are loc la Târgu-Mureș în acest weekend
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite