GALERIE FOTO Târgu-Mureșul a fost ”invadat” de viitori handbaliști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debut spectaculos al Taberei MiniHand
Debut spectaculos al Taberei MiniHand

Peste 250 de copii se antrenează, au meciuri în sistem de turneu și vizitează orașul nostru, în cadrul Taberei MiniHand, proiect derulat de SportLife România.

Meciurile au început în această dimineață,  premierea este programată pentru duminică 12 august, în parcul din fața Grădinii Zoologice, la Platoul Cornești. Participă 24 de echipe, reprezentând 17 cluburi din 11 județe: Alba, Mureș, Călărași, Prahova, Argeș, Maramureș, Tulcea, Olt, Dolj, Vâlcea și București, în total aproximativ 250 de sportivi.

Evenimentul integrează activități pentru participanți de la patru categorii de vârstă și include 4 zile de turneu cu 6/7 meciuri pentru fiecare echipă. Nu vor lipsi tradiționala vizită a obiectivelor turistice și petrecerea specială pentru copii. Invitatul special al taberei este Narcisa Lecușanu, fosta componentă a echipei naţionale de handbal a României, în prezent, director tehnic în cadrul Federaţiei Române de Handbal. La eveniment este așteptat și președintele FRH, Cristian Gațu. ”Îmi doresc să-i învăț pe copii ce înseamnă cu adevărat handbalul și ce implică faptul de a fi un bun jucător. Ne dorim să evoluăm și să ne perfecționam, iar tabăra aceasta este cel mai bun prilej de a o face. Mă bucură faptul că sunt oameni care fac tot posibilul pentru a promova acest sport în rândul copiilor”, a declarat Ana Maria Stecz, antrenor ACS Salinae Ocna Mureș.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la prima zi a turneului



Mă bucur că la ediția a doua sunt de două ori mai mulți participanți. Ne dorim ca majoritatea, fete şi băieţi, să-și însușească reflexele sportului de masă, iar o parte dintre ei să se îndrepte spre sportul de performanţă, indiferent dacă e vorba de handbal sau de o altă disciplină sportivă”, explică Andra Pop, manager proiect MiniHand.

Programul pentru copii include antrenamente cu antrenori de la cluburile partenere, meciuri, o petrecere tematică la Hotel Black Lord – joi 9 august, jocuri și distracție la complexul Weekend – vineri 10 august, o vizită la Zoo și festivitatea de premiere – duminică 12 august.

Sperăm ca programul taberei sa fie cat mai diversificat, cu cât mai multe meciuri, antrenamente și activități care să stimuleze pasiunea copiilor pentru sport și nu numai. Ne dorim să-i motivam pe cei mici  și urmărim educarea lor în spiritul competiției sportive”, a declarat Cioc Aurelia, antrenor HCM Craiova.

Debur spectaculos al Taberei MiniHand
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite