GALERIE FOTO Strada Papiu a fost dată azi în folosință

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Papiu a fost dată azi în folosință
Strada Papiu a fost dată azi în folosință

La aproape trei luni după ce a fost închisă pentru lucrări de reabilitare, strada Papiu a fost redată azi în folosință.

Mureșenii care au pășit timizi pe trotuarele reabilitate complet sau șoferii care n-au mai avut de înfruntat denivelările din stratul de bitum care forma până de curând partea carosabilă, s-au declarat mulțumiți de aspectul străzii, una dintre cele mai importante din Târgu-Mureș.

Strada, folosită ca rută ocolitoare a principalului drum către centrul orașului, bulevardul 1 Decembrie 1918, a fost închisă la finele lunii iunie, iar acest lucru a transformat traficul rutier din oraș într-un veritabil coșmar pentru conducătorii auto.
În plus, anul școlar va începe în data de 17 septembrie, iar strada Papiu este uzitată de elevii de la Colegiile Transilvania, Unirea, Papiu Ilarian, precum și de cei de la liceul Pedagogic și de la Grupul Școlar de Construcții. Cu alte cuvinte, importanța străzii Papiu pentru târgumureșeni este deosebit de mare.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu strada Papiu, după reabilitare



Strada Papiu a suferit ample lucrări de reabilitare a reţelelor de apă, gaz, canalizare, reţele electrice, iluminat stradal, reabilitare trotuare şi căi de acces, consolidare a pereţilor laterali şi lărgire a carosabilului.

Strada Papiu a fost dată azi în folosință
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite