GALERIE FOTO Smiley a încântat publicul la spectacolul de Miss & Mister Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent pe scenă în calitate de artist, dar și de prezentator, Smiley a făcut show pe scena Casei de Cultură Mihai Eminescu.

Vremea ploioasă i-a determinat pe organizatorii evenimentului să mute pe ultima sută de metri locul de desfășurare a concursului de furmusețe Miss&Mister Târgu-Mureș de la Teatrul de Vară, la Casa de Cultură Mihai Eminescu.

Deși acest lucru a însemnat că publicul prezent la eveniment urma să fie mult sub cel preconizat, organizatorii au reușit să corecteze acest fapt prin amplasarea unor ecrane în fața Casei de Cultură, precum și pe holurile instituției. În total, aproximativ 500 de spectatori au asistat la concursul de frumusețe al orașului.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la spectacolul de aseară



Liviu Pancu și Smiley au făcut echipă bună, cei doi reușind în dese rânduri să obțină aplauzele publicului. În plus, concertul live susținut de Smiley a fost unul extrem de reușit, artistul fiind gratulat, pe merit, cu ropote de aplauze. Prezența trupei de dans Wilmark Academy Dance Girls a încălzit atmosfera, în timp ce trupa Hipnotique și duo-ul Romeo și Julia Salerno au completat meniul muzical al evenimentului. În plus, cei prezenți au asistat și la o prezentare de modă semnată de Casa Malvina.

Chiar dacă au existat unele scăpări (sala a rămas fără curent timp de câteva minute, spre sfârșitul concursului de frumusețe; lipsa muzicii în momentul prezentării finale a concurentelor la Miss - fapt ce a dus la momente de liniște penibilă în cazul fetelor care nu se bucurau de ”galerie” din partea apropiaților, având în vedere că multă lume a rămas în afara sălii; huiduielile publicului în momentul în care Romeo și Julia Salerno s-au întors pe scenă etc), show-ul a fost, per total, reușit și apreciat de public.

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite