GALERIE FOTO Șase, vine BC Mureș! Tigrii nu sunt opriți din marșul triumfal nici de U Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii baschetului mureșean au motive serioase de bucurie, după ce BC Mureș a trecut un nou hop în Liga Națională, scor 94-83, ajungând astfel la șase victorii consecutive.

Fără antrenorul principal pe bancă, multă lume s-a temut de acest meci şi în primul sfert au existat motive de neliniște. SCMU Craiova, cu Seals în zi de graţie, a ţinut să arate publicului mureşean, strâns într-un număr mai mare decât de obicei, că nu din întâmplare oltenii au ajuns în vârful clasamentului.

Dar odată cu schimbarea tacticii, mureşenii au reuşit să revină treptat pe tabela de marcaj şi au început să domine terenul. După 18-24 la finele primului sfert, s-a mers cap-la-cap, pauza aducând un singur punct avantaj pentru tigri. După reluare pe fondul jocului excelent al tripletei Cuic, Dumitru, Ceskovic, BC Mureş a luat un avans de 8 puncte, pe care nu l-a mai cedat până la sfârşit.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO de la meciul din Sala Sporturilor



A fost o victorie muncită. Le mulţumesc jucătorilor pentru această luptă de astăzi, dedicăm victoria antrenorului Srecko Sekulovic, care nu a putut să fie prezent, dar este munca lui, munca noastră şi meritul dânsului. Am întâlnit o echipă incomodă, ştiam că jucătorii lor aruncă bine de la distanţă, dar am pregătit foarte bine meciul. Jucătorii s-au luptat azi asemeni unor tigri şi le mulţumesc”, a declarat antrenorul secund al mureșenilor, Szászgáspár Barnabás.

BC Mureş: Ceskovic 19 (1x3), Ciric 18 (1x3), Cuic 16 (2x3), Peciukas 15 (1x3), Dumitru 14 (1x3), Balaban 8, Jucan 4, au mai jucat: Tudosă, Baczó, Adebayo.

image

SCMU Craiova: Seals 26 (3x3), Dzambic 16 (1x3), Miskovic 14, Drăguşin 11, Bureau 8, Habuş 6 (1x3), Orbeanu 2 a mai jucat Djurasovic

BC Mureş ocupă momental locul al treilea în clasament, la egalitate cu CSM Oradea. Pe primul loc este Gaz Metan Mediaş, care însă a jucat un meci mai mult decât BC Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite