GALERIE FOTO Revenire de senzație în Junglă! Peciukas va juca din nou pentru BC Mureș!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai apreciați lituanieni care au evoluat în baschetul mureșean, Vaidotas Peciukas, va juca în sezonul viitor pentru BC Mureș.

Jucătorul lituanian a semnat în contract de joc cu BC Mureş pentru sezonul 2012-13. El revine astfel la Târgu--Mureş după ce a mai jucat la echipă în sezonul 2009-10.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu Vaidotas Peciukas



Peciukas este cel de-al patrulea străin în lot pentru campionatul care urmeză, iar în prezent clubul poartă negocieri pentru achiziţionarea unui conducător de joc. Revenirea lui Peciukas nu e singura lovitură pe care au reușit-o conducătorii clubului mureșean în intersezon. Internaționalul român Tudor Jucan a ajuns la o înțelegere cu BC Mureș în vederea unui transfer la formația mureșeană. Fost la Gaz Metan Mediaș, Jucan va evolua în sezonul următor pentru formația din Târgu-Mureș.

Vaidotas Peciukas revine la BC Mureș

Născut pe 26 ianuarie 1983, având înălțimea de 198 cm, Jucan evoluează pe poziția patru. Fiind selecționat în echipa națională, el se va alătura lotului mureșean după ce se termină campania de calificare pentru CE din 2013, ultimul meci fiind programat în 11 septembrie, contra Letoniei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite