GALERIE FOTO Reabilitarea străzii Papiu e aproape de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
GALERIE FOTO Reabilitarea străzii Papiu e aproape de finalizare
GALERIE FOTO Reabilitarea străzii Papiu e aproape de finalizare

Traficul târgumureșean suferă de câteva luni din cauza lucrărilor de modernizare efectuate pe strada Papiu, cea care face legătura dintre cartierul Tudor Vladimirescu și strada Mihai Viteazul.

Strada, folosită ca rută ocolitoare a principalului drum către centrul orașului, bulevardul 1 Decembrie 1918, a fost închisă, iar acest lucru a transformat traficul rutier din oraș într-un veritabil coșmar pentru conducătorii auto. În plus, anul școlar va începe în data de 17 septembrie, iar strada Papiu este uzitată de elevii de la Colegiile Transilvania, Unirea, Papiu Ilarian, precum și de cei de la liceul Pedagogic și de la Grupul Școlar de Construcții. Cu alte cuvinte, importanța străzii Papiu pentru târgumureșeni este deosebit de mare, astfel încât finalizarea lucrărilor de reparație este așteptată de toată lumea.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu lucrările de reabilitare ale străzii Papiu



Strada Papiu a fost închisă în 30 iunie, suferind în prezent ample lucrări de reabilitare a reţelelor de apă, gaz, canalizare, reţele electrice, iluminat stradal, reabilitare trotuare şi căi de acces, consolidare a pereţilor laterali şi lărgire a carosabilului. Lucrările ar trebui să fie finalizate în maxim 10 zile, conform planului inițial, astfel încât la începutul anului școlar strada să poată fi folosită atât de către elevi, cât și de către autoturisme.

Cât timp strada va fi închisă, circulaţia spre zona de agrement Platoul Corneşti se va putea face pe următoarele rute: strada Ştefan cel Mare – strada Bradului – strada Vulcan – strada Corneşti, strada Mihai Viteazu – strada Alexandru Papiu Ilarian – strada Corneşti, strada Mihai Viteazu – strada Verii – strada Corneşti.

GALERIE FOTO Reabilitarea străzii Papiu e aproape de finalizare
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite